Müdür Ne'aptın Yayından Kaldırılabilir!
Star TV ekranlarında uzun zamandır yayında olan ve Pazar akşamları izleyici ile buluşan Müdür Ne'aptın programı kan kaybetmeye devam ediyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde aldığı reyting, kanal yönetimini memnun etmediğinden dolayı izleyicisine veda ede

Star TV ekranlarında uzun zamandır yayında olan ve Pazar akşamları izleyici ile buluşan Müdür Ne'aptın programı kan kaybetmeye devam ediyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde aldığı reyting, kanal yönetimini memnun etmediğinden dolayı izleyicisine veda edebilir.
Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın talimatlarına göre doğaçlama skeç yaptığı program geçtiğimiz günlerde saat değişikliği yaşamıştı. İlk olarak 20.00'de yayınlanan programın aldığı izlenme oranlarından sonra yayın saatinde değişiklik yaşandı. 22.15'de başlayan Müdür Ne'aptın, yine istenildiği gibi yükseliş gösteremedi. Bu yüzden programın bu sezon sona ereceği gelen haberler arasında yer alıyor.
Gelecek sezon yayınlanmayacağını düşündüğümüz programın biletleri tamamen tükenmişti. Bu yüzden yaz aylarında da devam edecek olan programın yeni sezonda yayınlanmayacağı düşünülüyor.
İlgili Galeriler